Hlava německého ovčáka Výcvik psa
archiv článků s kynologickou tématikou
Valná hromada SKS TART (26. ledna 2002)

Valná hromada SKS TART ČR

Praha 26. ledna 2002


V sobotu 26. ledna 2002 proběhne v Praze valná hromada Speciálního kynologického svazu TART ČR. Pro uspořádání této valné hromady byly vybrány prostory restaurace Na Blatech, která se nachází u staré benešovské silnice v těsné blízkosti podniku Safina, a.s. (před Vestcem u Prahy). Začátek valné hromady byl stanoven na 10:00.

Účastníci valné hromady - zástupci regionů a klubů SKS TART již obdrželi nebo v nejbližších dnech obdrží písemnou pozvánku.


Pokyny pro účastníky:

Pokud použijete pro přesun na valnou hromadu prostředky veřejné dopravy, optimálním spojem z Prahy pro vás pravděpodobně bude autobus 337 ze stanice metra "C" Budějovická, který odjíždí v 9:30 a na místě (zastávka "Vestec, Safina") je v 9:47. Patříte-li k lidem, kteří jsou raději všude dříve, můžete jet z Budějovické už 9:00, avšak autobusem 332, který vás na zastávku "Vestec, Safina" doveze v 9:17.

Pokud použijete k cestě automobil, asi vás bude více zajímat následující mapa. Polohu restaurace Na Blatech označuje žlutá šipka v pravé dolní části mapy. Je to velký bílý dům s terasou. Rozlehlý čtvercový objekt nad šipkou je areál podniku Safina, a.s. Pokud vám tento výřez mapy k orientaci nestačí, klikněte si na ni myší a otevře se vám okno, kde si budete moci mapou podle libosti posouvat, případně měnit měřítko, atd.


Poloha restaurace Na Blatech



Copyright © Jan Dubový, 2001-2011 - Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.